Speciale

Histori p?r t’u ve?uar

Banka Bot?rore dhe autoritetet shqiptare kan? filluar nj? projekt pilot novator p?r zhvillimin e nj? tregu sekondar p?r letrat me

Image
Api

Ekspert?

Maryam Salim

P?rfaq?suesja e re e Bank?s Bot?rore n? Shqip?ri

Drita Dade

Specialiste e Lart? e Menaxhimit t? Burimeve Natyrore

Gazmend Daci

Specialist i Lart? p?r Energjin?

Shikoni t? gjith? ekspert?t Arrow

Q?ndroni t? lidhur

News & Events

Api
Api

Abonohu n? newletter-in ton? Banka Bot?rore n? Shqip?ri

Abonohu n? newletter-in ton?

Burime t? tjera

Kontaktet e zyr?s s? vendit

Tiran?, Shqip?ri
Rr."Ibrahim Rugova", Nr. 34
Tiran?, Shqip?ri
Tel. (355 4) 2280 650/1
[email protected]n
279| 61| 104| 410| 580| 730| 177| 633| 216| 684|